// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2

Producten

producten menu hout

producten menu laminaat

producten menu pvc

producten menu bamboo kurk

producten menu ondervloer plint

Visgraat vloer

Visgraatparket is weer helemaal terug van weg geweest en is weer volop aanwezig, maar wel in een modernere vorm en al die zachte olietinten garanderen, dat bijna elke stijl er bij past. Een eiken visgraat parket vloer kan in heel vele uitvoeringen geleverd worden, aan u de keus.

Een visgraatvloer is een legpatroon waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd. De houtsoort, afwerking, behandeling, lengte en breedte hebben invloed op de uitstraling van een visgraatvloer.

Naarst traditionele Tapis parket vloeren leveren wij ook een visgraat multiplank vloeren. Dit is een duo plank met een massief eiken toplaag en een berken multiplex onderlaag, rondom zit een mes en groef en deze kunnen in elkaar geschoven worden. De toplaag is van massief Europees eiken .

De onderlaag is opgebouwd uit verschillende lagen hout, deze lagen hout zijn horizontaal en diagonaal over elkaar gelegd om het werken van de visgraat vloer tot het minimale te beperken.

Behalve dat een visgraatvloer erg mooi is, zijn ze ook erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. Ideaal, want steeds meer nieuwe woningen worden tegenwoordig gebouwd met vloerverwarming voor houten vloeren. Door de hoge isolatie waarde duurt het iets langer voordat de warmte door de vloer komt, echter als de vloer eenmaal op temperatuur is houd deze de warmte langer vast. Eiken hout neemt gemakkelijk de temperatuur van de omgeving aan. Om die reden voelt een eiken houten vloer over het algemeen warm aan en is daarom ook uiterst comfortabel als de vloerverwarming niet aan staat.

Wilt u een strakke vloer of juist een verouderde uitstraling? Beide is mogelijk. U kunt een visgraatvloer laten voorzien van een slijtvaste laklaag, wat de vloer bijzonder duurzaam en onderhoudsarm maakt. Afhankelijk van het materiaal kunt u uw houten visgraatvloer ook laten stomen, roken of oliën. De houtsoort die voor de visgraatvloer gebruikt wordt heeft ook invloed op de uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit licht- of donkeren eikensoorten. Beiden hebben hun eigen specifieke uitstraling. Ook de breedte en de lengte van de vloerdelen kunnen van invloed zijn op de uitstraling van het geheel.

Het gebruik van een goede luchtbevochtiger is wel essentieel, zodat uw vloer nooit minimaal zal werken.

producten menu bamboo kurk

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Banknummer: NL70 RABO 03368 15484
BTW nummer: NL8144 44131 B01
KvK nummer: 281 05 304

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 20:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren