// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Houten Vloeren

Verouderde vloerdelen

Wilt u de uitstraling van een vloer met een verleden dan is een verouderde vloer iets voor u. Zowel massieve vloerdelen als ook de duoplanken kunnen verouderd worden en vervolgens afgewerkt worden in een kleur naar keuze.

Wij hebben ook een groot assortiment kant en klaar verouderde en reeds afgewerkte vloeren in onze showroom. Deze kunnen na het leggen direct belopen worden.

Kom eens langs in onze showroom om de verschillende vloeren te bekijken en u te laten adviseren hoe de vloer het beste gelegd kan worden.

hout

Tapis

Tapis is de echte traditionele parket vloer. Als een van de weinige bedrijven in Nederland hebben wij de vakkennis in huis om een echte traditionele parket / tapis vloer op ambachtelijke wijze te leggen.

Kom gerust eens langs in onze showroom om u geheel vrijblijvend te laten adviseren over de vele patronen, houtsoorten, kleuren en soorten waarin deze vloeren gelegd en afgewerkt kunnen worden.

Massieve Vloerdelen

Rustieke kasteel en klooster vloeren die warmte uit stralen en de sfeer van vroeger weer in uw huis brengen. Onze massief houten vloerdelen zijn vervaardigd uit 20 mm dik hoogwaardig Europees eiken hout. De vloerdelen zijn er in diverse sorteringen en tot wel 22 cm breed. Ook vele andere houtsoorten leverbaar waaronder Grenen en Jatoba.

Massieve vloerdelen kunnen zowel zwevend als vol verlijmd gelegd worden en dat is beide ook prima door de handige doe het zelf’ er te doen.

Graag laten we u in onze showroom de verschillende sorteringen zien en de diverse kleuren waarin de vloerdelen afgewerkt kunnen worden. Tevens kunnen we u een passend advies geven hoe u de vloerdelen het beste kunt (laten) leggen.

Lamelparket van Wicanders

Het lamelparket van Wicanders bestaat uit twee of drie lagen hoogwaardige technologie structuur, meestal gebaseerd van massief hout. Van donkere tot lichtere tinten, van klassiek tot meer avontuurlijke texturen, de drie beschikbare collecties garanderen een vloer passend bij uw eigen stijl. Samengesteld uit 100% natuurlijke materialen.

In onze showoom kunt u de verschillen tussen onderstaande vloeren goed zien.

Eiken Rustiek 4314 Lumley

Wicanders Manor House Collectie Lumley

Manor-House Eiken Natuur geolied 4311 Essex

Wicanders Manor House Collectie Essex

Manor House Eiken Rustiek geolied 4313 Abington

Wicanders Manor House Collectie Abbington

Manor House Keppel 4480

Wicanders Manor House Keppel

Jewel Emerald 4397A

Wicanders Jewel Collectie Emerald

Jewel Sapphire 4398a

Wicanders Jewel Collectie Sapphire

Victoria Steel 4255f

Wicanders Victoria Collectie Steel

Eiken Natuur wit geolied 4312A Nottingham

Wicanders Manor House Nottingham

Carlisle 4479

Wicanders Manor House Carlisle

Eiken Rustiek gerookt wit geolied 4315A Howard

Wicanders Manor House -Howard

Duo planken | Lamelparket

Een vloerdeel waarvan de bovenste laag bestaat uit een kwalitatief zeer hoogwaardig Europees eiken hout die verlijmd is op een vernuftige basis laag die is opgebouwd uit een multiplex. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze vloerdelen niet of nauwelijks werken en ook op vloerverwarming toegepast kunnen worden.

Duoplank vloerdelen kunnen zowel zwevend als vol verlijmd gelegd worden en dat is beide ook prima door de handige doe het zelf’ er te doen.

Graag laten we u in onze showroom de verschillende duoplanken zien en de diverse kleuren waarin de vloerdelen afgewerkt kunnen worden. Tevens kunnen we u een passend advies geven hoe u de vloerdelen het beste kunt (laten) leggen.

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren