// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Eiken traptreden of PVC op uw trap!

Eiken trap gerookt eiken

Een trap bekleden met Eiken houten overzettreden of PVC overzettreden geeft direct een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. De natuurlijke uitstraling is een groot pluspunt. Bovendien voelen zowel hout als PVC comfortabel aan en is het robuust en sterk.

Wij gebruiken eiken of PVC overzettreden. De treden zijn leverbaar met een antislip strip. Le Chateau Vloeren maakt enkel gebruik van kwaliteitsproducten. De PVC trapbekleding of stoken zijn leverbaar in bijna alle decors en ook in een beton look uitvoering.

De eiken overzettreden zijn onbehandeld, dus elke kleur is mogelijk.  Door middel van een kleurolie en of roken kunnen wij uw trap in bijna iedere gewenste kleur opleveren. Met een Hardwaxolie worden uw treden beschermd tegen vuil en water.

Voordelen traprenovatie:

• Maatwerk voor alle bestaande trappen.
• Goedkoper dan een nieuwe trap.
• Duurzaam, natuurlijk materiaal en onderhoudsarm.
• Geen hak- en breekwerk, geen rommel in huis.
• Geschikt voor elk interieur.
• In iedere kleur af te werken of te leveren.

Onze parketeurs kunnen uw trap renoveren of u kunt de overzet treden, stootborden en eventuele antislip en kitafwerkingen zelf doen. Wij leveren alle materialen en hebben altijd eiken trappen op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht als u zelf uw trap wilt bekleden of renoveren.

Wilt u meer informatie over traprenovatie voor uw trap? Laat u adviseren in onze showroom voor een advies op maat en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor meer informatie over een PVC traprenovatie en de kosten voor een PVC traprenovatie.

Traprenovatie - Trapbekleding met eiken overzettreden in de kleur Pitch B20 Royl - Rondom bekleed en een dichte trap.

Traprenovatie - Trapbekleding met PVC Beige - Ambiant - Floorlife

Eiken Bloktrap - Op maat gemaakt trap

Trapbekleding met pvc, laminaat of eiken

Een mooie strakke trap krijg je als je deze laat bekleden met pvc, laminaat of hout Hierin heb je veel keuze als het gaat om kleuren en afwerkingen. Groot voordeel is de slijtvastheid van deze materialen. Je zult op deze trappen niet snel slijtplekken zien van het lopen. Iets wat je met een geschilderde trap wel hebt. Een trap met pvc, hout of laminaat kan je gemakkelijk schoonmaken en is onderhoudsvrij. Een trap die wel tegen een stootje kan. Ideaal voor grote gezinnen die regelmatig trap op en trap af gaan.

Wij zorgen voor een nette afwerking van je trap als je deze met pvc, laminaat of hout laat bedekken. Zo plaatsen wij antislip strips vooraan de trede, wat de trap een stuk veiliger maakt.

Wij verzorgen trapbekleding in Rijnsburg, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout, Leiden en in de gehele duin- en Bollenstreek.

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren