// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Schuren en reinigen van uw houtenvloer.

vloer instensief schoonmaken vkHouten vloeren zijn duurzaam en gaan jarenlang mee en na het schuren van uw houtenvloer of parket is uw vloer weer als nieuw.

Wij kunnen de gehele renovatie van uw parketvloer verzorgen. Of het nou gaat om een vloer van Le Chateau of een andere vloer. 

Le Chateau vloeren zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. De oude lak of waslagen worden eraf geschuurd en de eventueel aanwezige vellingkanten kunnen worden uitgefreest. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. De vloer kan afgewerkt worden in vele kleuren en soorten afwerkingen. Deze kunt u in onze showroom allemaal bekijken.

Wilt u graag een uitbouw aan uw huis plaatsen en zoekt u een bedrijf dat uw bestaande vloer door kan leggen zodat er geen verschil te zien is? Le Chateau vloeren doet dit graag voor u. Ook traprenovatie valt onder het doorleggen van uw parketvloer, het zou immers zonde zijn als er een duidelijke verschil tussen de vloer en de trap te zien is.

Komt u er nog niet helemaal uit met deze informatie? In onze showroom in Rijnsburg vertellen we u graag meer over wat Le Chateau Vloeren voor u kan betekenen. Zodat onze specialisten uw zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren.

 

Bona Power Scrub Professionele houten vloerreiniging

Kan uw vloer wat aandacht verdienen? De BONA POWER SCRUB is ideaal voor gelakte en geoliede vloeren, die aan een stevige schoonmaak beurt toe zijn, maar waarvoor het schuren nog niet nodig is.

vloerrenovatie lechateauvloeren video 1

Zeker voor het jaarlijks onderhoud van uw vloer is deze machine een uitkomst omdat deze uw vloer zeer diep reinigt en na genoeg droog oplevert, waarna het aanbrengen van onderhoudsmiddelen vrijwel meteen kan plaats vinden. In combinatie met het professionele reinigingsmiddel Bona Deep Clean Solution verwijdert de machine met gemak het hardnekkigste vuil van houten vloeren. De twee in tegengestelde richting draaiende cilindervormige borstels zorgen voor een diepe reiniging, ook op ruw, geborsteld parket en zelfs in de V-groeven.

De krachtige waterzuiger zorgt voor het goed droog zuigen van de houtenvloer, zodat er geen schade aan het hout kan ontstaan. Na het intensief reinigen van uw vloer kunnen wij deze weer voorzien van een nieuwe onderhoudslaag. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om uw vloer weer opnieuw te lakken of te oliën. Vanaf €5,00 p/m2 excl. btw kunnen wij uw parketvloer reinigen. Voor meer informatie bel nu 071-4084573 voor een advies op maat of bezoek onze showroom! Voor parketvloeren die kaal gelopen of in de loop der jaren erg verkleurd zijn adviseren wij de vloer te schuren.

 

 

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren