Renovatie van uw houtenvloer.

Wij zorgen dat uw parket of houtenvloer er weer zo goed als nieuw uit gaat zien. Houten vloeren zijn duurzaam en gaan jarenlang mee en na het schuren van uw houtenvloer of parket is uw vloer weer als nieuw.

Wij kunnen de gehele renovatie van uw parketvloer verzorgen. Of het nou gaat om een vloer van Le Chateau of een andere vloer. Na het renoveren zal uw vloer er weer uit zien als nieuw, dat kost een stuk minder dan een gehele nieuwe vloer.

Le Chateau vloeren zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. De oude lak of waslagen worden eraf geschuurd en de eventueel aanwezige vellingkanten kunnen worden uitgefreest. Maar ook kunnen wij beschadigde vloerdelen voor u vervangen en plinten of plaklijsten vervangen. De vloer kan afgewerkt worden in vele kleuren en soorten afwerkingen. Deze kunt u in onze showroom allemaal bekijken.

Wilt u graag een uitbouw aan uw huis plaatsen en zoekt u een bedrijf dat uw bestaande vloer door kan leggen zodat er geen verschil te zien is? Le Chateau vloeren doet dit graag voor u. Ook traprenovatie valt onder het doorleggen van uw parketvloer, het zou immers zonde zijn als er een duidelijke verschil tussen de vloer en de trap te zien is.

Komt u er nog niet helemaal uit met deze informatie? In onze showroom in Rijnsburg vertellen we u graag meer over wat Le Chateau Vloeren voor u kan betekenen. Zodat onze specialisten uw zo goed mogelijk kunnen informeren en adviseren.

Een nieuwe vloer begint bij Le Chateau Vloeren!

Le Chateau Vloeren is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot een vloerenhandel met een groot assortiment massief houten vloeren, parket, tapis, laminaat en PVC vloeren. Ook voor traprenovatie en het schuren van uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. 

Een vloer vormt de basis van iedere ruimte. Welke kleur, afwerking, legpatroon, wat is een geschikte ondervloer en hoe zit dat met vloerverwarming? Informatie welke op de website is terug te vinden. Graag adviseren wij u en ontvangen wij u graag bij ons in de showroom voor de mooiste vloeren, advies en een scherpe offerte. 

 

 

Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Banknummer: NL70 RABO 03368 15484
BTW nummer: NL8144 44131 B01
KvK nummer: 281 05 304

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 21:00 uur
10:00 – 18:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.