// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Producten

houten vloeren

visgraat vloeren 2

parket

PVC Vloeren 1

laminaat vloeren

accessoires

De BONA POWER SCRUB is ideaal voor gelakte en geoliede vloeren, die aan een stevige schoonmaak beurt toe zijn, maar waarvoor het schuren nog niet nodig is.

Zeker voor het jaarlijks onderhoud van uw vloer is deze machine een uitkomst omdat deze uw vloer zeer diep reinigt en na genoeg droog oplevert, waarna het aanbrengen van onderhoudsmiddelen vrijwel meteen kan plaats vinden.

In combinatie met het professionele reinigingsmiddel Bona Deep Clean Solution verwijdert de machine met gemak het hardnekkigste vuil van houten vloeren. De twee in tegengestelde richting draaiende cilindervormige borstels zorgen voor een diepe reiniging, ook op ruw, geborsteld parket en zelfs in de V-groeven. De krachtige waterzuiger zorgt voor het goed droog zuigen van de houtenvloer, zodat er geen schade aan het hout kan ontstaan.

Na het intensief reinigen van uw vloer kunnen wij deze weer voorzien van een nieuwe onderhoudslaag. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om uw vloer weer opnieuw te lakken of te oliën. Vanaf €5,00 p/m2 excl. btw kunnen wij uw parketvloer reinigen. Voor meer informatie bel nu 071-4084573 voor een advies op maat!

Voor parketvloeren die kaal gelopen of in de loop der jaren erg verkleurd zijn adviseren wij de vloer te schuren.

power_scrub_houtenvloer_weer_als _nieuw.jpg

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren