// EOF

icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren   Bel direct: 071 408 45 73

Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Producten

houten vloeren

visgraat vloeren 2

parket

PVC Vloeren 1

laminaat vloeren

accessoires

Wicanders Wood Hydrocork nu ook in brede planken verkrijgbaar.

Nu bij ons in de showroom de nieuwe collectie van Wicanders Wood. De collectie is uitgebreid met nu nog bredere planken. De Rustic Fawn Oak  is een van de mooie designs binnen de Wicanders Wood Hydro collectie. De Wood Hydrocork vloeren zijn slechts 6mm dik en daardoor ideaal voor verbouwingen. De vloer is namelijk dankzij zijn dikte gemakkelijk over andere vloeren te plaatsen. Wicanders Wood Hydro is waterbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Door het terugverende kruk dat in de vloer verwerkt is, is het bestand tegen o.a. vallende objecten en zal de vloer langer meegaan.

Wicanders Wood Hydro is dank zij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurk tussenlaag. De onderzijde is voorzien van een Vinyllaag.

De vloer is direct op gladde, vlakke ondergrond te plaatsen. Indien de ondergrond niet vlak en stijf is is raden wij aan deze te egaliseren. Bij een houten ondergrond kunt u spaanplaat of Jumpax Nature gebruiken.

In onze showroom kunnen wij u de gehele collectie tonen.

Wicanders Wood Hydrocork.jpg

Volg ons op Instagram @LeChateauVloeren

Contact

Le Chateau Vloeren B.V.

De Roysloot 6a
2231 NZ  Rijnsburg
071-4084573
info @ lechateauvloeren.nl

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Route

kaart lechateauvloeren 2016
Klik op de kaart voor uw routeplanner.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Gesloten
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
09:00 – 17:00 uur
10:00 – 16:00 uur

Op andere tijden op afspraak mogelijk. 
Graag begroeten wij u in onze showroom.
icon facebook lechateauvloeren  icon instagram lechateauvloeren  icon pinterest lechateauvloeren  icon twitter lechateauvloeren